FC12 gekleed door Beltona Sportswear & Q&S Gartendeco

DVC’59 zoekt trainer voor volgend seizoen
10 december 2017
Melvin Ottens ‘Nacompetitie moet haalbaar zijn voor sv Borger’
12 december 2017

FC12 gekleed door Beltona Sportswear & Q&S Gartendeco

Aan het begin van dit seizoen ontstond de samenwerking tussen Beltona & FC12 Media & Entertainment. Gezamenlijk werd de strijd om de ‘Topscorer van de Regio’ opgestart. Een competitie die steeds meer begin te leven in de regio’s Emmen, Coevorden en Borger / Odoorn.  Aan het einde van het seizoen gaat de top 3 er vandoor met een aantal leuke prijzen, aangeboden door dit sportmerk.

Vanaf vandaag worden de verslaggevers van FC12 ook gekleed door ‘Beltona Sportswear’ en ‘Q&S Gartendeco / Gardendreams’. Mooie zwarte jassen met de logo’s van beide organisaties in combinatie met het logo van FC12.nl. Daarnaast biedt Beltona ook opvallende blauwe polo’s aan.

Een mooie samenwerking tussen organisaties met passie voor (amateur)voetbal!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord