Trainer Jans Spiegelaar en vv HOC aan het eind van het seizoen uit elkaar

Nieuwe secretaris kijkt uit naar 41e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi
13 december 2017
Niels Assen: ‘Alles voor de punten met vv Raptim!’
14 december 2017

Trainer Jans Spiegelaar en vv HOC aan het eind van het seizoen uit elkaar

Afgelopen dinsdag hebben Jans Spiegelaar (51) uit Borger en vv HOC uit Odoorn en Exloo aangegeven aan het eind van het seizoen uit elkaar te gaan. Na 5 succesvolle jaren heeft Jans aangegeven een sabbatical te willen nemen, terwijl HOC toe was aan een ander gezicht voor de groep.

Jans Spiegelaar heeft de fusieclub uit Odoorn en Exloo vanaf 2013 onder zijn hoede gehad en heeft in het 3e jaar het kampioenschap van de 5e klasse behaald. Het 1e seizoen in de 4e klasse heeft het promotie naar de 3e klasse op een haar na gemist door in een tweeluik te verliezen van Musselkanaal.

Ook dit jaar gaat het crescendo en strijd HOC weer mee om de prijzen.

 

HOC gaat dus op zoek naar een nieuwe trainer en heeft een profielschets gemaakt waaraan de nieuwe trainer moet gaan voldoen. Als er mensen willen reageren hierop worden ze verzocht contact op te nemen met Goos Drent, lid van de Technische Commissie.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord