Niels Assen: ‘Alles voor de punten met vv Raptim!’

Trainer Jans Spiegelaar en vv HOC aan het eind van het seizoen uit elkaar
13 december 2017
René Schonewille: ‘NKVV eindigt bij de eerste vier!’
14 december 2017

Niels Assen: ‘Alles voor de punten met vv Raptim!’

Al 17 jaar speelt hij in het eerste elftal van vv Raptim uit Coevorden. Vanwege een kuitbeenblessure mistte hij een aantal wedstrijden in de eerste seizoenshelft, maar nu hij weer fit is kijkt hij uit naar het restant van het seizoen. Waarschijnlijk wordt het zijn laatste. Vandaag spreken we met Niels Assen.

Slechte start
‘De eerste seizoenshelft is dramatisch verlopen doordat we simpelweg niet fit genoeg waren. Ook speelde mee dat we amper met de complete groep hebben kunnen trainen en dat heeft ook zijn weerslag op de wedstrijden op zondag. Hoogtepunt zou je op voorhand zeggen de wedstrijd tegen Germanicus, maar we speelde matig. De sfeer er omheen was wel fantastisch, daar lag het zeker niet aan. Onze beste wedstrijd was tegen koploper Valthermond, deze wedstrijd verloren we wel maar hier hadden we zeker een punt verdiend’, zo vertelt Assen.

Volgens de routinier van Raptim moet zijn ploeg de tweede seizoenshelft vol aan de bak. ‘Als we 8 van de 16 wedstrijden winnen, zijn we volgend seizoen gewoon weer 2e klasser’. Assen verwacht dat VKW er met de titel vandoor zal gaan en Valthermond als tweede eindigt. ‘Daaronder zullen Germanicus, Heerde, Beilen en Dedemsvaart zitten’.

Hechte ploeg
De doelstelling van Raptim is duidelijk. ‘We willen er alles aan doen om in die 2e klasse te blijven’. Volgens hem verdient het team dit ook. Mede omdat ze zowel binnen- als buiten de lijnen voor elkaar klaar staan. ‘Persoonlijk hoop ik dat ik de laatste wedstrijden zonder blessures kan beleven en dat we in de 2e klasse blijven, zodat we het seizoen naar ieders tevredenheid kunnen afsluiten. De sfeer buiten het veld is goed. Er spelen veel vrienden van elkaar in het team en dat maakt het makkelijker en we hebben een mooi vooruitzicht om met elkaar op trainingskamp te gaan naar Marbella, waar we ons gaan voorbereiden op de 2e seizoenshelft’.

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord