René Schonewille: ‘NKVV eindigt bij de eerste vier!’

Niels Assen: ‘Alles voor de punten met vv Raptim!’
14 december 2017
Sc. Angelslo en trainer Steenhuis verlengen
14 december 2017

René Schonewille: ‘NKVV eindigt bij de eerste vier!’

Terugkijken op de eerste seizoenshelft doen we deze periode met verschillende spelers uit de regio Drenthe en Overijssel. Vandaag is het de beurt aan René Schonewille, teammanager van vv NKVV uit Dalerpeel.

 Sinds dit seizoen staat Joha’en Knol voor de groep. Met een positieve instelling en een goede inbreng weet hij de jonge selectie van NKVV goed te motiveren. ‘Er wordt hard getraind en de sfeer is prima’.

Goede start
De ploeg uit Dalerpeel begon de competitie goed door te winnen van SETA. ‘Misschien was dit ook wel direct de mooiste wedstrijd tot dusver’, zo vertelt Schonewille. ‘Na een teleurstellend seizoen als vorig jaar is het natuurlijk geweldig om direct te winnen. Dat schept zoveel zelfvertrouwen! Helaas was de wedstrijd tegen VVAK eentje in de categorie ‘Dramatisch’. Niets liep en we werden weggetikt met 7-0!’

Eerste vier

Na de winterstop hopen we dat twee langdurig geblesseerde spelers, Jeffrey Keen en Ramon Olde, weer snel aansluiten bij de selectie. Zij kunnen in belangrijke wedstrijden echt het verschil maken. Uiteindelijk verwacht ik dat we bij de eerste vier zullen eindigen. Ik verwacht dat sc. Angelslo er met de titel vandoor zal gaan. Zij hebben in mijn ogen de beste selectie’, aldus de teammanager.

‘Belangrijk is dat we de groep bij elkaar houden en dat ook volgend jaar de jeugd onder 19 aan kan sluiten. Enkele spelers hebben zelfs al minuten gemaakt in het eerste elftal. Het is mooi om te zien dat de jeugd ook de kans krijgt bij onze club. Dit biedt perspectief voor de toekomst!’

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord