Ruud Seubring: ‘Middenmoot moet haalbaar zijn voor CVV Fit Boys’

Rutger Postma: ‘Lijn doortrekken met sv Dedemsvaart’
16 december 2017
Jasper Ruinemans: ‘vv Sleen moet top 5 kunnen halen’
16 december 2017

Ruud Seubring: ‘Middenmoot moet haalbaar zijn voor CVV Fit Boys’

In de categorie ‘Hoe staan we ervoor’ praten we met verschillende verenigingen over de eerste seizoenshelft. Ook kijken we al vooruit naar de periode na de winterstop. Vandaag Ruud Seubring, selectiespelers van CVV Fit Boys.

Vanaf zijn 18e speelt Seubring (30) al in het eerste elftal. In november jl. speelde hij zijn 250e wedstrijd op het hoogste niveau van de club. In het dagelijks leven is hij werkzaam als bewegingsagoloog bij een instelling voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. Ook heeft hij samen met zijn vriendin een zoontje van één jaar.

Eerste seizoenshelft

Terugkijkend op de eerste seizoenshelft vertelt Seubring dat deze moeizaam is verlopen.
‘Na een moeilijk start (2 verloren wedstrijden) hebben we een reeks goeie wedstrijden gespeeld. Waarin we af en toe resultaat hebben gehaald. Hierin ligt nog vaak het probleem. Ook in goeie wedstrijden scoren we te moeilijk, waardoor we vaak een tegenstander in de wedstrijd laten. De moeilijkste wedstrijd was dan ook vv Hollandscheveld uit, waarin we een 2-0 voorsprong weggaven, eindstand 4-2. De mooiste was voor mij persoonlijk OZC thuis. De eerste overwinning van het seizoen en als team goed gestreden. Ondanks dat het soms nog moeilijk gaat, blijven we hard werken en is de sfeer naar elkaar zeer positief’.

Volgens Seubring moet zijn ploeg in de middenmoot mee kunnen spelen.  ‘De verschillen in onze competitie zijn erg klein, iedereen wint van elkaar. Met een beetje meer overtuigen en zelfvertrouwen gaan wij echt nog wel heel wat potjes over de streep trekken’.

Doelstelling
‘Onze doelstelling zal zijn om ons zo snel mogelijk uit de degradatiezone te voetballen. Mijn persoonlijk doel is om op een positievere manier mijn team in het veld te leiden en 30 doelpunten maken zal mooi zijn, maar dat zal lastig worden’, zo vertelt de lachende Seubring.

Goede sfeer
Ondanks de resultaten is met de sfeer prima. ‘Woensdag na de training wordt er nagezeten. Ook op zaterdag is de derde helft altijd gezellig. Deze begint al in de kleedkamer waar elke week de biertas geregeld wordt door 1 van de spelers. Vaak vindt mijn vriendin dat ik te laat thuis ben’, aldus de routinier.

Topleider
‘Een goed team heeft een goede leider nodig. Inmiddels is onze leider al bezig met zijn 25e seizoen.  Een topleider die de randzaken altijd prima regelt’, zo besluit Seubring.

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord