SC Angelslo wint kraker in Winschoten   

Op zoek naar tegenstander?
17 december 2017
Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi live te volgen op StreekTV
19 december 2017

SC Angelslo wint kraker in Winschoten   

De wedstrijd begint op een prachtig nieuw kunstgrasveld in hoog tempo. WVV zet gelijk druk op SC Angelslo die vanaf de middellijn controleert en de bal probeert rond te laten gaan. WVV speelt goed en beide ploegen krijgen hier en daar wat kansjes. Na een half uur spelen gaat de weegschaal toch meer naar de Angelslo kant en volgen er grotere kansen maar deze worden niet benut en zo eindigt de eerste helft in 0-0.

De tweede helft geeft SC Angelslo gas en WVV kan niet meer mee in het tempo. In de 64e minuut is het eindelijk raak voor Angelslo als Frank Roethof vanaf rechts voorzet en Ali Arslan de bal simpel langs doelman Riemersma schuift 0-1. Angelslo zet druk en WVV kan het niet meer bijbenen maar blijft vechten voor elke meter. In de 85e minuut wordt de wedstrijd beslist door Ronny Mulder die op een voorzet van Danny Oosterdijk de bal binnenschiet 0-2. In de 91e minuut wordt het ook nog 0-3 als Giovanni Akgün de bal voorzet en Ali Arslan zijn 2e goal maakt na een fout van Keeper Riemersma. Een belangrijke overwinning voor de ploeg van Andrè Steenhuis en Stephan ter Beek op weg naar de 1e periodetitel.

 Tekst & Foto: Wietze de Jong

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord