Fc Klazienaveen zondag 3 sluit eerste seizoenshelft in stijl af

Klazienaveen ruim langs DZOH
19 december 2017
s.v. Weiteveense Boys verlengd contract met hoofdtrainer Doldersum
19 december 2017

Fc Klazienaveen zondag 3 sluit eerste seizoenshelft in stijl af

Vanochtend mochten we aantreden tegen Balkbrug. De ploeg staat laatste in de klasse, maar is ook pas na 5 wedstrijden ingestroomd. 
De 1-0 viel reeds na enkele minuten. Michael Jordan wist een lange bal van laatste man Herald Heijnen op waarde te schatten en plaatste de bal achter de keeper. Niet snel erna kon de keeper van Balkbrug een bal niet goed  verwerken en kopte Bart Heijnen de rebound tegen de touwen. Fc Klazienaveen had vlot in de gaten dat er een hoge score te behalen viel en drukte door.
Bart Heijnen speelde de linksback voorbij, maar werd door diezelfde linksback binnen de 16 onderuit geschoffeld. Jeroen Hartmann schoot de daarop toegekende strafschop binnen: 3-0. De 4-0 werd gemaakt door Daniël Nijmeijer, wat zijn eerste goal van het seizoen betekende. Daniël liet overigens ook nog zien  prima 100% kansen te kunnen missen en compleet over ballen heen te kunnen maaien, maar dat terzijde. Direct erna volgde een mooie combinatie aan de linkerkant tussen Daniel Nijmeijer en Jeroen Hartmann. Laatstgenoemde gaf de bal voor en Michael Jordan mocht de 5-0 binnenschieten. Hierna volgende 2 doelpunten van Patrick Arends. De 6-0 mocht Patrick vanaf 11 meter binnenleggen, nadat Michael van achteren neergelegd werd. De 7-0 was een prachtige stift vanaf rechts. Rust.
Na rust volgde eenzelfde spelbeeld. Fc Klazienaveen viel aan. Balkbrug probeerde te verdedigen. Jeroen Hartmann maakte de 8-0 na goed doorkoppen van Michael Jordan. 2 minuten herhaalde de situatie zich, maar kopte Jeroen door en scoorde Michael: 9-0. De 10-0 was weer voor Jeroen, nadat een schot van Patrick NET niet via de binnenkant van de paal het doel inging. Hierna volgenden nog doelpunten van Daniël, Jos Brandsma en Bart.
De 12-0 van Jos mag nog wel even uitgelicht worden: een prima vrije trap die via lat en grond toch achter de keeper belandde.
Al met al een prima ochtend met een 13-0 overwinning. FC Klazienaveen zondag 3 mag zich Herbstmeister noemen en gaat met 24 uit 8 de winterstop in. We wensen u prettige feestdagen en een goed uiteinde. Tot 2018 waarin we onze race naar het kampioenschap zullen voortzetten.
Man of the match: Daniël Nijmeijer
Bron: FC Klazienaveen
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord