s.v. Weiteveense Boys verlengd contract met hoofdtrainer Doldersum

Fc Klazienaveen zondag 3 sluit eerste seizoenshelft in stijl af
19 december 2017
Dries-Jan Bal: Lijn doortrekken met vv Emmen richting top drie
19 december 2017

s.v. Weiteveense Boys verlengd contract met hoofdtrainer Doldersum

s.v. Weiteveense Boys heeft het contract met de huidige hoofdtrainer Aryan Doldersum met 1 seizoen verlengd tot en met het seizoen 2018-2019.
Ondanks de teleurstellende resultaten van de afgelopen wedstrijden en de een-na-laatste plaats op de ranglijst, is het bestuur van s.v. Weiteveense Boys tevreden over de samenwerking en wil het graag met Aryan verder. Ook de spelersgroep en begeleiding liet weten graag met de trainer verder te willen.
Alle partijen hebben er vertrouwen in dat na de winterstop nog de nodige punten gehaald worden om ons te handhaven in de 4e klasse. En ook voor het nieuwe seizoen 2018-2019 wordt ingezet op een plaats in het midden van de ranglijst van de 4e klasse.
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord