Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi live te volgen op StreekTV

SC Angelslo wint kraker in Winschoten   
17 december 2017
Overeenkomst Wilberts Arends en vv Schoonebeek verlengd
19 december 2017

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi live te volgen op StreekTV

Op zaterdag 23 december zendt StreekTV live de wedstrijden van poule T in de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi uit. Het is alweer de 41e editie van het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland in haar soort, waaraan honderd amateurclubs deelnemen. StreekTV is ook dit jaar aanwezig in sporthal Mr. N. Wessels Boer in Zuidwolde om verslag te doen van de wedstrijden tussen Avereest, DOS’63, MSC (zo), VV Zuidwolde en ZZVV. Daarnaast zullen er ook live-audioflitsen komen uit poule C die wordt gespeeld in sporthal Het Activum in Hoogeveen waar Vitesse’63 de degens kruist met titelverdediger Noordscheschut, Elim, Nieuw Balinge en Bergentheim.

Vanaf 18.00 uur zullen de wedstrijden worden uitgezonden via de digitale kanalen van Ziggo (digtaal: kanaal 44 en analoog: kanaal 7 ( 189,250 MHz)), KPN/Telfort interactieve TV/Glasvezel (kanaal 612),  Caiway (kanaal 49) en Vodafone/overige (glasvezel)aanbieders (digitaal: Kanaal 2113). Ook is het mogelijk om online via www.streektv.nl de uitzending te volgen. Meer informatie over het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is te vinden op www.protosweering.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord