HHC Hardenberg verlengt met spelers en trainers

Postma volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer vv Alteveer
23 december 2017
Sv Twedo zoekt hoofdtrainer volgend seizoen
23 december 2017

HHC Hardenberg verlengt met spelers en trainers

Gert Jan Karsten, Jan-Piet Bosma en Gerard de Vries blijven langer bij HHC Hardenberg. De trainers van de club hebben hun contract met een jaar verlengd. Rens van Benthem, Rick Hemmink en Danny Bouws spelen ook volgend jaar bij HHC Hardenberg. De respectievelijk aanvaller, middenvelder en verdediger hebben hun contract met de club verlengd.

Hoofdtrainer Karsten is sinds oktober 2016 trainer bij HHC. Hij kwam over van het beloftenelftal toen Joseph Oosting noodgedwongen vertrok. Met zijn team handhaafde hij vorig jaar op het nippertje in de Tweede Divisie. Assistent-trainer Bosma is in 2015 overgestapt van HZVV naar HHC Hardenberg, Hij werkte zodoende onder Marcel Groninger, Joseph Oosting en Gert Jan Karsten.  Keeperstrainer De Vries zit sinds medio 2010 bij de club. Hij was daarvoor trainer van FC Emmen en FC Meppen. In 2015 maakte De Vries een tussenstap naar WKE uit Emmen om in 2016 weer terug te keren.

Voorzitter Bert Beun is erg blij met de contractverlengingen. “We hebben een zeer solide trainerstrio dat goed op elkaar is ingewerkt. Wij zijn blij dat ons eerste elftal in hun handen blijft.”

Rens van Benthem en Rick Hemmink verlengden hun overeenkomst met twee jaar, Danny Bouws met één. Laatstgenoemde speelt al zijn tweede seizoen bij HHC, de andere twee spelers kwamen afgelopen zomer over. “We zijn blij dat we deze drie talentvolle spelers langer kunnen binden aan onze club. We hebben met hen en de eerder bekendgemaakte verlengingen een mooie basis voor de selectie van volgend seizoen”, reageert voorzitter Bert Beun.

Bron (tekst & foto): HHC Hardenberg

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord