Sv Twedo zoekt hoofdtrainer volgend seizoen

HHC Hardenberg verlengt met spelers en trainers
23 december 2017
Zwartemeerse Boys Vrouwen 1 door naar finales Indoor Soccer Ladies Cup Emmen.
28 december 2017

Sv Twedo zoekt hoofdtrainer volgend seizoen

Derdeklasser SV Twedo is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor de eerste selectie.

De trainer/coach moet in bezit zijn van de juiste papieren. De trainer/coach is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en trainersstaf verder te ontwikkelen. De trainer/coach is enthousiast en ambitieus met een duidelijke visie en heeft voldoende oog voor de verenigingsstructuur en cultuur van een dorpsvereniging.

 Het verzorgen van de trainingen op de dinsdag- en vrijdagavond alsmede het begeleiden op de zondag en is betrokken bij de andere (jeugd) teams van Twedo. Indien u belangstelling heeft voor deze functie, stuur dan uw sollicitatie brief met CV per mail aan janharms@hetnet.nl 
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord