VV Protos zoekt gedreven hoofdtrainer voor seizoen 18-19

Groundhoppen bij Sv Schalkhaar – FC Winterswijk
19 december 2017
vv HOC op zoek naar Hoofdtrainer voor volgend seizoen
23 december 2017

VV Protos zoekt gedreven hoofdtrainer voor seizoen 18-19

Vierdeklasser VV Protos is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een gedreven hoofdtrainer voor de eerste selectie.

De trainer/coach is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en trainersstaf verder te ontwikkelen. De trainer/coach is enthousiast en ambitieus met een duidelijke visie en heeft voldoende oog voor de verenigingsstructuur en cultuur van een dorpsvereniging.

Het verzorgen van de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond alsmede het begeleiden op de zondag. Indien u belangstelling heeft voor deze functie, stuur dan uw sollicitatie brief met CV per mail aan lambing@planet.nl

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord