V.E.V. presenteert nieuwe hoofdtrainer en hoofdsponsor

Nico Haak verlengt contract bij vv Hoogeveen
28 december 2017
Nieuwjaarsactiviteiten bij Raptim
29 december 2017

V.E.V. presenteert nieuwe hoofdtrainer en hoofdsponsor

Het nieuwe bestuur van vv VEV uit Klazienaveen Noord heeft de wind er goed onder! Vandaag werd naast een nieuwe hoofdsponsor, ook een nieuwe hoofdtrainer gepresenteerd.

Nieuwe hoofdtrainer
Met ingang van komend seizoen gaat Anne Christ aan de slag als hoofdtrainer bij V.E.V. Anne komt over van VCG Geesbrug waar hij dit seizoen de hoofdmacht onder zijn hoede had.
De oefenmeester uit Nieuw Dordrecht zette zijn handtekening onder een eenjarig contract.

Na het terugtrekken van het 1e elftal in de huidige jaargang heeft het bestuur van V.E.V. hard gewerkt om weer een 1e elftal te presenteren. Het bestuur van V.E.V. geeft aan dat na een aantal gesprekken er snel duidelijk kwam over de toekomst van het nieuwe 1e elftal.
Met het aantrekken van Anne Christ als trainer hopen we een goede fundering te leggen voor de sportieve toekomst van V.E.V.

Anne Christ aan het woord: “Ik kom naar V.E.V. om een goed presterend 1e elftal te vormen met daarin de kenmerken: inzet, passie en gezelligheid vanuit daar komen de punten vanzelf. Mijn doelstelling is om zo hoog mogelijk in de 5e klasse te eindigen”

Nieuwe hoofdsponsor
Drukkerij Hermans is vanaf seizoen 2018-2019 de nieuwe hoofdsponsor van V.E.V. 1. Het sponsorcontract word aangegaan voor de duur van 3 jaar. Vanaf de winterstop speelt het 3e elftal al in de shirts van Drukkerij Hermans.

Nieuwe spelers
Uiteraard is de club nog opzoek naar nieuwe spelers voor zowel 1e als 2e elftal. Dus val je buiten een selectie of geen kansen bij je huidige club wacht dan niet. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Jeroen Mulder 0651185254

Foto: vv VEV

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord