EHS’85 zoekt trainer

Jan Wielink nieuwe hoofdtrainer Raptim
29 december 2017
Rick Mulder nieuwe trainer ZZVV
30 december 2017

EHS’85 zoekt trainer

Vierdeklasser EHS’85 is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een gedreven hoofdtrainer/coach voor de eerste selectie.

De trainer/coach is minimaal in het bezit van zijn TC 3/UEFA C met geldige licentie TC. Hij verzorgt de training op dinsdag- en donderdagavond en begeleidt het eerste team op wedstrijddagen. De trainer coach is ambitieus en heeft voldoende oog voor de verenigingsstructuur tevens is hij bereidt om deel te nemen aan overlegvormen met betrekking tot technische zaken binnen de club. Hij treft een jonge ploeg waar nog heel veel rek in zit. Indien u belangstelling heeft voor deze functie stuur dan uw sollicitatiebrief met CV per mail aan lammert-bouwers@kpnmail.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord