Nieuwjaarsactiviteiten bij Raptim

V.E.V. presenteert nieuwe hoofdtrainer en hoofdsponsor
28 december 2017
Jan Wielink nieuwe hoofdtrainer Raptim
29 december 2017

Nieuwjaarsactiviteiten bij Raptim

Voetbalvereniging Raptim houdt op vrijdag 5 januari de jaarlijkse nieuwjaarsactiviteiten. Om 18.30 uur zal een elftal van Raptim All-stars het opnemen tegen de huidige eerste selectie van de zondag tweedeklasser. Oud-eerste elftalspelers uit de jaren 70, 80, 90 en deze eeuw zullen hun opwachting maken.

Na de nieuwjaarswedstrijd is er vanaf 20.30 uur een nieuwjaarsfeest in het clubgebouw waarbij voorzitter Jaap de Haan zijn nieuwjaarstoespraak zal houden. Leden, sponsors en supporters zijn van harte uitgenodigd voor de festiviteiten.

Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om de wedstrijd te spelen dan zal dit via de website van de club www.vvraptim.nl kenbaar worden gemaakt. Het nieuwjaarsfeest is hier uiteraard niet afhankelijk van. Het bestuur van Raptim hoopt op veel bezoekers om samen terug te kijken op 2017 en het nieuwe jaar in te luiden.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord