Rick Mulder nieuwe trainer ZZVV

EHS’85 zoekt trainer
29 december 2017
Bas Nibbelke nieuwe trainer VKW
30 december 2017

Rick Mulder nieuwe trainer ZZVV

Rick Mulder wordt de nieuwe hoofdtrainer van ZZVV. De 45-jarige inwoner van Hoogeveen neemt na het lopende seizoen het stokje over van Jaap Scholing. Mulder was eerder actief bij verschillende BVO’s. Zo werkte hij in de jeugdopleidingen van FC Emmen en FC Groningen en was hij werkzaam als hoofdtrainer van de vrouwen van SC Heerenveen. De laatste seizoenen was Mulder trainer van vv Havelte en vv Avereest.

De toekomstige hoofdtrainer, die dit seizoen geniet van een tussenjaar, is zeer verheugd met zijn aanstelling: “Dit is een club met ambitie, die heb ik zelf ook. Daarnaast is het een nog jonge spelersgroep, dat past goed bij mijn kwaliteiten als opleider. Ik wil graag spelers beter maken.” Het komende half jaar zal Mulder gebruiken om de kwaliteiten van de spelers in beeld te brengen. “Ik zal de wedstrijden van het eerste en tweede elftal en natuurlijk ook die van Jong ZZVV en JVZ-19 bekijken om straks goed geïnformeerd aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.”

De Voetbal Technische Commissie van ZZVV is zeer tevreden dat het met Mulder een hoofdtrainer heeft kunnen aanstellen met onder andere ervaring in de profwereld. Tevens zit de VTC in de afrondende fase met betrekking tot het benoemen van een nieuwe assistent-trainer.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord