NKVV verlengt contract met trainer Johan Knol

Vele successen Hoogeveen JO9-1
7 januari 2018
FC Klazienaveen en Casper Goedkoop verlengen samenwerking
8 januari 2018

NKVV verlengt contract met trainer Johan Knol

Nadat Johan Knol in juli 2017 zijn contract tekende bij NKVV, is er tussen de selectie en de trainer al snel een prima sfeer ontstaan. Het bestuur van NKVV is met deze samenwerking dan ook dusdanig content, dat het besloten heeft om het contract met trainer Johan Knol met een jaar te verlengen. In de eerste week van januari 2018 werden de onderhandelingen dan ook vrij snel bezegeld met het zetten van de benodigde handtekening.

Het contact, de duidelijke visie en het op de juiste manier inpassen van de jeugdspelers is een prettig kenmerk van de 44 -jarige Emmenaar. De selectie was eenduidig en adviseerde het bestuur dan ook om de trainer ook voor volgende jaar vast te leggen. Knol was uiteraard zelf ook bereid om het convenant met NKVV te verlengen en gaat dus ook in het nieuwe seizoen verder met de 5e klasser NKVV uit Dalerpeel en Nieuwe Krim.

Op de foto trainer Johan Knol, naast Bennie Pol namens het bestuur van NKVV

Foto: Klaas Veldhuis

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord