Fotoverslag: sv Urk – Harkemase Boys
7 januari 2018
NKVV verlengt contract met trainer Johan Knol
7 januari 2018

Vele successen Hoogeveen JO9-1

JO9-1 van vv Hoogeveen, dat in de voorjaarscompetitie in de Hoofdklasse keurig tweede werd en kampioen werd op het FC Groningen toernooi, blijft het uitstekend doen. Voor de jongste talenten van vv Hoogeveen stond zaterdag het Boarding toernooi in Groningen op het programma, waar 12 teams aan meededen. In een poule van 6 teams  met sv Urk, Raptim, Bedum, GVAV en vv Emmen werd vv Hoogeveen keurig eerste met 13 punten (4x winst en 1x gelijkspel tegen de latere finalist Urk). In de halve finale was Klazienaveen de tegenstander waar met 5-4 van werd gewonnen in de finale werd Urk verslagen met 2-0.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord