Wat. Een. Sfeer. bij Protos Weering zaalvoetbaltoernooi

Johan Bos: ‘Van linksvoor naar centrale verdediger bij vv Schoonebeek’
7 januari 2018
Fotoverslag: sv Urk – Harkemase Boys
7 januari 2018

Wat. Een. Sfeer. bij Protos Weering zaalvoetbaltoernooi

Op zaterdag 6 januari vond de finaledag plaats van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi. De locatie was Sporthal Angeslo in Emmen. In een uitverkochte hal speelden de finalisten tegen elkaar. Iedere vereniging had de nodige supporters meegenomen (bussen vol) wat zorgde voor een geweldige sfeer. Luidkeels zongen de meegereisde supporters hun club toe. Uiteindelijk leverde het spannende wedstrijden op waarbij het soms op het nemen van strafschoppen aankwam. Uiteindelijk won (verrassend) vierde klasser Elim het toernooi door vv Noordscheschut (winnaar van editie 2017) te verslaan. FC12 maakte de volgende fotoreportage:

Fotos: FC12 & Jan Harmers

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord