FC Klazienaveen en Casper Goedkoop verlengen samenwerking

NKVV verlengt contract met trainer Johan Knol
7 januari 2018
Trainer Erik de Jong en vv Beilen gaan met elkaar door
9 januari 2018

FC Klazienaveen en Casper Goedkoop verlengen samenwerking

Tijdens de goed bezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Gert Veenstra bekend dat het contract met hoofdtrainer Casper Goedkoop met een jaar verlengd wordt. Het nieuws werd door de aanwezige leden met een applaus ontvangen.

Goedkoop, die zijn werkzaamheden bij FC Klazienaveen combineert met de functie van assistent bij FC Emmen, bezet momenteel een 2e plek in de competitie. De achterstand op koploper Pelikaan S bedraagt 4 punten, met een wedstrijd minder gespeeld. De opdracht om van 2 selecties 1 te maken mag als geslaagd worden beschouwd. Reden voor het bestuur en technische commissie om de gesprekken voor een vervolg van het dienstverband positief in te gaan.

Ook Casper Goedkoop was positief gestemd en de partijen waren er dan ook al snel uit om de samenwerking met ten minste nog een extra jaar te verlengen. Goedkoop hoopt de stijgende lijn die ingezet is in de komende periode door te zetten. Met het leegstromen van de ziekenboeg zullen de mogelijkheden na de winter toenemen, zodat de doelstelling om bij de eerste 4 te eindigen gehaald kan worden.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord