Trainer Erik de Jong en vv Beilen gaan met elkaar door

FC Klazienaveen en Casper Goedkoop verlengen samenwerking
8 januari 2018
Dennis Katoen ontvangt sportwaarderingsprijs Sportief Klazienaveen
13 januari 2018

Trainer Erik de Jong en vv Beilen gaan met elkaar door

Erik de Jong en het bestuur van VV Beilen zijn tot overeenstemming gekomen over de verlenging van het hoofdtrainerschap met één jaar. Het bestuur is zeer tevreden over Erik en is blij dat de samenwerking wordt voortgezet. De prestaties zijn goed en samen met zijn staf en spelersgroep zorgt Erik voor een positieve uitstraling van VV Beilen. Het nieuws is vanmiddag bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging.

Bron; vv Beilen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord