Aryan Doldersum volgend seizoen trainer vv Bargeres

Dennis Katoen ontvangt sportwaarderingsprijs Sportief Klazienaveen
13 januari 2018
Langs de velden (regio Hoogeveen)
13 januari 2018

Aryan Doldersum volgend seizoen trainer vv Bargeres

vv Bargeres heeft voor het komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Na de mededeling van Harmannus dat hij er na dit seizoen mee stopt is het bestuur direct op zoek gegaan naar een waardige opvolger. Met de 42 jarige Aryan Doldersum heeft Bargeres een fantastische trainer binnen gehaald. Zijn enthousiasme en heldere kijk op het huidige voetbal heeft ons overtuigd om voor Aryan te kiezen. De gesprekken die zijn gevoerd met het bestuur, spelers en technische staf hebben dan ook geleid tot een unaniem besluit, welke van beide kanten als zeer fijn ervaren wordt. We wensen Aryan een fantastisch seizoen bij vv Bargeres.

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord