Alex Padding nieuwe hoofdtrainer VIOS (O)

Hoogeveen 3e op Open Friese Kampioenschappen (OFK)
14 januari 2018
Groundhopping: JVC Cuijk-vv UNA
14 januari 2018

Alex Padding nieuwe hoofdtrainer VIOS (O)

Alex Padding, momenteel nog hoofdtrainer van derde klasser zaterdag cvv Fitboys, wordt met ingang van het seizoen 2018-2019 hoofdtrainer van VIOS(O). De 46 jarige oefenmeester uit Hoogeveen volgt hiermee Johan Piening op, die na 5 seizoenen de club gaat verlaten.

Het bestuur en de technische commissie is zeer verheugd met de komst van Padding. De vereniging ziet Alex als de juiste trainer om VIOS(O) hoger op te brengen. In de gevoerde gesprekken werd de ambitie en betrokkenheid gevonden waar de club naar op zoek was. Alex is een ervaren trainer die actief is geweest bij o.a. Sleen, Wijster, vv Hoogeveen 2, Tiendeveen, VVAK en cvv Fitboys. Als voetballer heeft hij zelf gespeeld in de eerste selectie van vv Hoogeveen en vv de Weide.

Alex zal met ingang van het seizoen 2018-2019 ook de talentvolle JO19-1 gaan trainen. Hierdoor verwachten we een goede aansluiting te houden van de jeugd naar de senioren waardoor de stijgende lijn ook in de toekomst voortgezet kan worden.

De doelstelling voor het huidige seizoen blijft staan en Johan Piening en de selectie zullen blijven strijden voor promotie naar de vierde klasse.

Bron: VIOS (O)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord