Harkemase Boys geeft lesje effectiviteit bij ASWH

Hoogeveen futsal begint nieuwe jaar prima
14 januari 2018
OJC wint schaakspel van Blauw Geel
14 januari 2018

Harkemase Boys geeft lesje effectiviteit bij ASWH

De winterstop is voorbij dus mogen de spelers weer de wei in en de groundhoppers weer op pad!
Hendrik-Ido-Ambacht was de eerste bestemming van 2018 voor de wedstrijd ASWH – Harkemase Boys in de Derde Divisie Zaterdag.
Op Sportpark Schildman werd om 15:00 afgetrapt. Vanaf het eerste moment was ASWH de ploeg die het spel maakte en kansen kreeg, maar deze niet verzilverde. Zoals altijd komt de oude voetbalwet dan weer om de hoek kijken,: als de ene ploeg niet scoort dan doet de andere dat wel. Na 12 minuten was de eerste serieuze aanval van Harkema gelijk raak via Jesse Renken, 0-1. De daarop volgende minuten was het spelbeeld hetzelfde. Nna 22 minuten lag de bal op de penaltystip en maakte opnieuw Jesse Renken 0-2. De 1-2 kwam kwam voor rust nog wel op het scorebord door een fout in de verdediging,. De centrale verdediger van Harkema schoot de bal tegen de doorjagende Ismail Yildrim aan waarmee ook de keeper verrast was..
Na rust bleef Harkema uiterst koel en overleefde de jacht van ASWH op de gelijkmaker. Sterker nog,  in de 65e minuut maakte Yannick Kaluzi aan alle Ambachtse dromen een eind door de bal in het doel van ASWH te schieten, 1-3. Helemaal over was de wedstrijd niet, maar door ontbreken van geluk en slecht omspringen met de ruimtes bleef een grotere scoren uit.
De lange busreis terug zal een behoorlijk fijne geweest zijn met 3 punten in de tas.
13-1-18 15:00 ASWH – Harkemase Boys 1-3 (1-2)
Tekst & Foto’s: Joost_030
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord