Edward Sabandar twee jaar langer bij Hoogeveen

Johan Sikkes nieuwe trainer vv HOC
23 januari 2018
Fotoreportage: vv Rijsoord – vv Noordwijk
23 januari 2018

Edward Sabandar twee jaar langer bij Hoogeveen

Edward Sabandar heeft zijn contract bij Hoogeveen zaterdag met twee jaar verlengd. Zijn assistent Jarno Heet deed hetzelfde. De 44-jarig Sabandar doorliep de hele jeugdafdeling van Hoogeveen en speelde ook jarenlang in de hoofdmacht op zondag. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede jaar bij de zaterdagtak. Vorig seizoen promoveerde hij naar de derde klasse en momenteel draait de ploeg bovenin mee in de derde klasse. Het bestuur van Hoogeveen heeft net als met de zondagtak grote ambities en Sabandar ziet het dan ook als een uitdaging om verder te groeien met Hoogeveen zaterdag. VV Hoogeveen TV sprak met Sabandar en zijn assistent Jarno Heet.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord