FC Klazienaveen Zondag 3 wint nipt van Raptim

Fotoreportage: vv Rijsoord – vv Noordwijk
23 januari 2018
Doldersum per direct weg bij Weiteveense Boys, Harm Kiers nieuwe trainer
27 januari 2018

FC Klazienaveen Zondag 3 wint nipt van Raptim

De 1e wedstrijd na de winterstop mochten we beginnen in Coevorden. Tegen Raptim 7 welteverstaan. Een pittige klus daar Raptim op een keurige 4e plaats terug te vinden en ons team nogal wat belangrijke spelers miste. 
Dessalnietemin begonnen we vanmorgen om 10.00 op een ietwat te hard veld, maar wel onder het genot van een heerlijk winterzonnetje. Onder interim-leider Dennis Lubben begon Fc Klazienaveen de wedstrijd voortvarend en deed waar het goed in is: namelijk het creëren van kansen. Waar Klazienaveen ook goed in is, is het missen van al die kansen. Met name Rick Withaar, Jeroen Hartmann en Daniel Nijmeijer hadden vandaag het vizier niet bepaald op scherp staan. Zo gebeurde het dat na een kans waarbij Jeroen de bal op het aluminium mikte en Rick de rebound over schoot de keeper de bal vlug uitschoot en Raptim vanuit een counter de 1-0 op het scorebord zette. Rust.
Na de thee volgde eenzelfde spelbeeld. FC Klazienaveen de kansen en Raptim het doelpunt 2-0. Deze stand bleef staan tot de 70ste minuut. Patrick Arends zette goed door aan de rechterkant en wist Daniël te bereiken die de 2-1 binnenwerkte. Vlak hierna probeerde Patrick Arends het vanaf (naar eigen zeggen 40 meter) 22 meter en werkte de bal prachtig achter de keeper: 2-2. Rond de 85e minuut probeerde Patrick het weer. Ditmaal redde de keeper, maar liet de bal los waarna Jeroen Hartmann de bevrijdende 2-3 kon binnentikken.
Conclusie is dat we vandaag zeer, zeer slecht gevoetbald hebben, maar toch de drie punten hebben gepakt. Volgende week wacht Hodo uit welke nog maar 3 verliespunten heeft. Bij winst zet Zondag 3 een behoorlijke stap richting de titel met tot nu toe de volle buit op zak. 27 uit 9.
Man of the match: Patrick Arends
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord