SC Angelslo wint periode door 3- 0 winst op Seta 

Samenvatting: Hoogeveen langs LTC in topper
28 januari 2018
NKVV boekt overwinning op WVV
28 januari 2018

SC Angelslo wint periode door 3- 0 winst op Seta 

De wedstrijd begint matig en beide ploegen krijgen weinig mogelijkheden tot aan de 16e minuut als Seta de eerste kans krijgt maar doelman Brands staat op de goede plek . Sc Angelslo krijgt pas in de 32e minuut een grote kans als Nino Pitta naast kopt. Angelslo is beter maar Seta verdedigd goed en krijgt ook kansjes maar vlak voor rust is het toch SC Angelslo die op 1-0 komt als Gezim Lulli voorzet en Rick Zondag hard binnenschiet. Na de thee zet Angelslo een tandje bij en Seta heeft het moeilijk. In de 48e minuut kan Tugay Yalcin de score verdubbelen maar hij kopt hard op de lat. Seta kan niet meer mee met Angelslo maar veel kansen worden niet benut. Pas in de 80e minuut wordt het 2-0 als Ali Arslan een strafschop benut na een overtreding. SC Angelslo komt ook nog op 3-0 als in de 90e minuut Dragan Sladakovic de bal goed binnenschiet. Al met al een sportieve wedstrijd en een prima weekend voor Trainer Andrè Steenhuis omdat de concurrenten WVV en SC Nieuw Balinge beide verloren.

Tekst: Wietse de Jong
Foto: Lobke de Jong

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord