Dalen langs Dalfsen in spannende topper

Concurrentie nadert Luuk Kenter in ‘Beltona Topscorer van de regio’
29 januari 2018
FC Klazienaveen zeer effectief tegen Drenthina
30 januari 2018

Dalen langs Dalfsen in spannende topper

De spanning in de zondag 3e klasse C is weer terug en dat is te danken aan Dalen-invaller Martijn Heerkes. Dankzij zijn ijzersterke invalbeurt boog de nummer 2 in deze klasse een 0-2 achterstand om in een 4-3 zege tegen Dalfsen. Dalfsen, tot vandaag nog zonder puntenverlies, heeft nu 30 punten uit 11 duels en Dalen volgt op 8 punten, maar heeft wel twee duels minder gespeeld. Dalen moest dus pieken op eigen veld, maar keek bij rust tegen een vrij uitzichtloze 0-2 achterstand aan door treffers Erik Koedijk en Sjoerd Klarenbeek. Die laatste scoorde uit een strafschop.

Dalen stelde in het tweede bedrijf orde op zaken. Dankzij twee goals van invaller Martijn Heerkes stond het binnen tien minuten 2-2. Met name zijn eerste goal was van een grote schoonheid. “Je oefent er jaren op en eindelijk lukt het een keer”, aldus de spits. Dalen ging er op en erover, want via Marijn Verdoold ((kopbal) en Martijn Koelink (goed uitgespeelde goal) werd het 4-2. In de slotfase zorgde Joren Rietman nog voor de 4-3 uit een vrije bal, maar verder liet Dalen het niet komen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord