SVV’04  komt goed uit de winterstop en pakt 3 punten

Marco Hartman jubilaris bij Hoogeveen
28 januari 2018
Schoonebeek trekt aan langste eind na gelijk opgaande wedstrijd
29 januari 2018

SVV’04  komt goed uit de winterstop en pakt 3 punten

SVV’04 pakt op deze druilerige zondagmiddag tegen USV uit Nieuwleusen de eerste 3 punten na de winterstop . Over de hele wedstrijd gezien was de winst uiteindelijk wel verdiend, alleen liet SVV’04 in de 2e helft de teugels wat vieren en kwam USV verdiend terug in de wedstrijd. Het bleef tot het einde toe spannend maar uiteindelijk wisten de Schoonebekers de 3 punten in eigen huis te houden.

In de eerste helft vielen alle doelpunten van SVV’04,. Het was Harmen Stuiver die in de 10e minuut op snelheid door de USV verdediging kwam, en de bal beheerst  achter keeper Scheper van USV deed belanden.

Een kwartier later was het wederom Harmen Stuiver die de op snelheid langs de USV verdediging sneed, en de bal vlak voor de achterlijn nog nauwkeurig wist voor te geven, het was spits Anne de Jonge die bal op en presenteer blaadje kreeg en deze zeer bekwaam in schoot achter doelman Scheper van USV.

De 2e helft werd het spel van  SVV’04  zichtbaar minder, en  slordig balverlies op het middenveld leidde  uiteindelijk de 2-1 in voor USV in. Het was  Frank Kuiper van USV die wel raad wist met dit buitenkansje en scoorde de verdiende  2-1

De slotfase was één van over een weer kansen voor beide teams .

In de eindfase werd nog één doelpunt van SVV’04 afgekeurd, de supporters van SVV’04  incl. een enthousiaste omroeper, die de goal-tune al afspeelde gingen helemaal uit hun dak,   ze kwamen echter bedrogen uit  toen bleek  dat de scheidsrechter de heer Leuning op advies van de grensrechter van USV de goal afkeurde vanwege vermeend buitenspel.

Het was deze middag  geen beste wedstrijd  van SVV’04,  maar na afloop van de wedstrijd  had niemand het hier meer over,  de 3 punten bleven immers in Schoonebeek.

Opstelling SVV’04 : 1) Dennis Bos, 2) Matthijs Landman, 3) Michel Kerkdijk 4) Rick Strijker, 5) Martijn Scherpen (65” Jarno Gerrits) 6) Frank Schoemakers, 7) Harmen Stuiver, 8) Gerbrand Schoemakers, 9) Anne de Jonge ( 65” Joost Thielle) 10) Bart Moes, 11) Arjen Kocks.

Tekst: Gerrit Kerkdijk – Svv’04

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord