Sponsoravond FC Klazienaveen groot succes!

FC Klazienaveen zeer effectief tegen Drenthina
30 januari 2018
FC Klazienaveen 7 met opgestroopte mouwen naar winst
30 januari 2018

Sponsoravond FC Klazienaveen groot succes!

De sponsoravond op maandag 29 januari 2018 bij FC Klazienaveen was een groot succes

Wim Kieft en Evert ten Napel maakten er een onderhoudende avond van voor een tot in de nok toe gevulde kantine. Wim Kieft ging uitgebreid in op zijn voetbal verleden en zijn huidige TV-werkzaamheden. Ook vertelde hij openhartig over zijn overwonnen alcohol- en cocaïneverslaving. Ook was zijn boek te koop waarvan een deel van de opbrengst naar Energy4Kids gaat. Wim nam uitgebreid de tijd om het boek te signeren dat gretig aftrek vond. Alle lof voor de sponsorcommissie en de kantinemedewerkers voor de geslaagde avond.
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord