GOMOS viert feest na krappe overwinning bij LSC 1890

Samenvatting SCD’83 – vv Hoogeveen zat.
5 februari 2018
USV en EMMS delen de punten
5 februari 2018

GOMOS viert feest na krappe overwinning bij LSC 1890

GOMOS heeft zondagmiddag een krappe zege geboekt op LSC 1890. Op het kunstgrasveld in Sneek zorgde Jannes Siegers in de 3e minuut voor het enige doelpunt van de wedstrijd. De ploeg van trainer Wim Bakering kreeg steun van ongeveer 50 fanatieke supporters. De meeste van hen waren afgereisd met een supportersbus.

De gele rook was nog maar net verdwenen van de oude tribune in Sneek toen Jannes Siegers de openingstreffer voor zijn rekening nam. De assist kwam op naam van Ivo Drenth, die met een individuele actie een Friese verdediger passeerde en de bal goed aflegde.

In de tweede helft kreeg GOMOS ook de betere kansen, maar de doelman van LSC 1890 bracht onder andere redding op een kopbal van invaller Jeroen van der Horst. De thuisploeg kon daar in tegen amper gevaarlijk worden. GOMOS speelde de wedstrijd uit en ging uiteindelijk met een 0-1 overwinning van het veld.

De overwinning werd na afloop groots gevierd in de nostalgische kantine van LSC 1890. Het werd een gezellig feest, met spelers en supporters van beide verenigingen. Één ding is zeker, LSC 1890 weet nu wie GOMOS is!

Tekst & foto: GOMOS
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord