Wim Kieft maakt indruk bij sponsors Raptim

ZZVV komt niet verder dan gelijkspel tegen BSVV
12 februari 2018
Ruime zege Futsal Hoogeveen tegen de Herauten
17 februari 2018

Wim Kieft maakt indruk bij sponsors Raptim

Raptim hield afgelopen zaterdagavond 10 februari een Voetbalcafé voor de sponsorclub en de leden van Raptim Club Support. Journalist en presentator Eddy van der Ley praatte wederom op prima en inspirerende wijze de avond aan elkaar. Hoofdgast van de avond was Wim Kieft die niet alleen sprak over voetbal, over zijn kopbal waarmee hij geschiedenis schreef in ’88 tegen Ierland maar ook over zijn drank- en drugsprobleem.

Het clubgebouw van Raptim ‘de Pikolan’ was het decor van deze avond waarbij de sponsorcommissie, commissie Raptim Club Support en de Kantine Beheers Commissie gezamenlijk verantwoordelijk waren voor een prima verlopen avond.

Voor de pauze gingen Kieft en Van der Ley vooral in op voetbalgerelateerde onderwerpen en gaf Kieft een uitgebreide inkijk in zijn donkere periode na het voetbal. De verhalen, anekdotes en heldere visie van Kieft maakten indruk op de aanwezigen. Na de pauze werd er onder andere een “Kieft-quiz” gespeeld waarbij de winnaars een gesigneerde WK-bal en voetbalshirt van hoofdsponsor Bakker Groep Coevorden ontvingen.

De avond werd mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Bakker’s Recycling Coevorden en Countus Accountants + Adviseurs uit Emmen.

Foto’s: Patrick de Groot

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord