SC Angelslo wint ook thuis van Veendam 1894 

Samenvatting & interviews vv Hoogeveen JO19 – Alcides / FC Meppel J019
18 februari 2018
Talent klopt aan de deur bij VV Hoogeveen
18 februari 2018

SC Angelslo wint ook thuis van Veendam 1894 

De wedstrijd begint iets later als geplant op kunstgras als het hoofdveld toch te hard blijkt te zijn om op te spelen. Veendam krijgt al in de beginfase een grote kans als de bal over de verdediging van Angelslo stuit maar de bal wordt rakelings naast geschoten. SC Angelslo is gewaarschuwd en Veendam begint goed aan de wedstrijd. SC Angelslo heeft veel de bal maar speelt in een te laag tempo en Veendam kan prima mee en in de 38e minuut is het raak voor Veendam als Maikel Geerts  vanaf de 16 meter goed binnenschiet(0-1) Angelslo wordt wakker en het tempo gaat omhoog. Veendam maakt vanaf dat moment veel overtredingen en begint te zeuren op elkaar en op de leiding. Angelslo gaat wel door met voetballen en vlak voor rust kopt Haso Garazlic de gelijkmaker binnen na een hoekschop van Dragan Sladakovic.(1-1)

In de 2e helft gaat SC Angelslo beter van start en speelt prima voetbal. Veendam echter gaat verder met mekkeren op alles en iedereen en haalt zich zelf uit de wedstrijd. In de 51e minuut komt SC Angelslo op voorsprong als Abe de Jong op een lange pass van Rick Zondag alleen voor keeper Olijve komt en de bal over hem heen schiet.(2-1) In de 57e minuut is het over voor Veendam als na 8 gele kaarten Maikel Geerts na weer commentaar op de leiding met rood weg wordt gestuurd door Scheidsrechter Loof die overigens prima floot. Veendam scoort nog wel in de 2e helft maar deze wordt afgekeurd door buitenspel.  Sc Angelslo speelt rond en is beter als Veendam die op dat moment alleen nog kunnen verdedigen. De wedstrijd wordt beslist door Rick Zondag als hij in de 75e minuut de 3-1 binnenschiet. In de 85e minuut is het weer Rick Zondag die Ali Arslan vrij voor de keeper zet en hij bepaald de eindstand op 4-1. Een prima overwinning voor de ploeg van Trainers Steenhuis en ter Beek die nog steeds bovenaan staan in de 5e Klasse met 34 punten uit 12 wedstrijden.

Tekst & foto: Wietze de Jong

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord