Joël Huiskes keert terug naar ZZVV

Beltona Topscorer van de regio
20 februari 2018
ZZVV verliest van LTC
26 februari 2018

Joël Huiskes keert terug naar ZZVV

Joël Huiskes keert na drie jaar MSC terug naar ZZVV. De dertigjarige middenvelder die in het verleden al zeven seizoenen het geel-zwart droeg, is volgend jaar dus weer te bewonderen op sportpark Woltingeslag.

Huiskes vertrok na het prachtige seizoen 2014/2015 bij ZZVV. In dat seizoen bereikte ZZVV de laatste zestien in de beker, kwam het tot de halve finale in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en werd het uiteraard kampioen door Glimmen in een beslissingswedstrijd te verslaan. Huiskes was dat jaar met tweeëntwintig doelpunten topscorer van ZZVV en daarnaast gaf hij ook talloze assists. Op de topscorerslijst ‘aller tijden’ neemt Huiskes momenteel met 101 doelpunten de tweede plaats in. Hij heeft nog twee doelpunten nodig om Martin Koekoek van de troon te stoten.

Gevraagd naar zijn motivatie om komend seizoen weer bij ZZVV te spelen antwoordde Huiskes: “Ik heb bij MSC drie mooie jaren gehad. Maar dit seizoen ben ik niet verzekerd van speelminuten en dat lange reizen naar uitwedstrijden werkt ook niet echt mee. Daarom dacht ik, ik ga lekker terug naar mijn oude cluppie. Het contact is er altijd gebleven,  dus voor mij was de keuze meteen duidelijk. Het laatste seizoen dat ik in Zuidwolde speelde, ging vrij aardig. Ik hoop dat we weer zo’n goed niveau kunnen halen want ik wil volgend seizoen gewoon meedraaien in de top.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord