Teleurstellend optreden FC Klazienaveen tegen Omlandia

v.v. EMMS en koploper SV Dalfsen delen de punten
26 februari 2018
Klingenberg naast Kenter in top ‘Beltona Topscorer van de regio’
26 februari 2018

Teleurstellend optreden FC Klazienaveen tegen Omlandia

Een groot nadeel van het hebben van een kunstgrasveld is dat bij afgelasting er naar uitgeweken moet worden. Op een middag waarin het vooral door de koude oostenwind geen pretje is om langs de lijn te staan, hoop je dat het vertoonde spel enigszins opwinding biedt. Dat was vanmiddag zeker niet het geval. Zowel Omlandia als FC Klazienaveen legden een zeer matige partij op de mat, waarbij Omlandia nog het meest moeite deed om een doelpunt te maken. FC Klazienaveen kwam maar nauwelijks voor het doel van Omlandia. Omlandia kwam wat vaker voor het doel van FC Klazienaveen maar beide teams presteerden zeer matig. Het leek dan ook een typische 0-0 wedstrijd te worden. Dat werd het echter niet omdat Omlandia vlak voor tijd nog een gelukkig doelpunt kon maken. Even later werd Tim Smeman met rood van het veld gestuurd. Hij onderbrak op ongelukkige wijze een Omlandia counter. FC Klazienaveen probeerde in de laatste minuten nog wat aan de stand te doen maar was in feite onmachtig. Zo gingen de punten mee naar Ten Boer.

Volgende week wacht FC Klazienaveen een soortgelijke wedstrijd, thuis tegen DESZ uit Zwartsluis. Gezien het weer zal het weer op kunstgras zijn en zal de temperatuur niet meevallen. Hopelijk kan dan het spel van FC Klazienaveen wel leiden tot enig hartverwarmends.

De spelersgroep zal zeker extra gemotiveerd zijn om ditmaal de punten thuis te houden.

Tekst: Arjan ten Heuvelhof

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord