VVAK verliest ook van SC Angelslo

Fotoverslag sv Borger – vv Helpman
11 maart 2018
Aanvallend sc Lutten te sterk voor Cvv Fit Boys
11 maart 2018

VVAK verliest ook van SC Angelslo

De wedstrijd begint in een te laag tempo van beide kanten met veel balbezit voor SC Angelslo. VVAK zakt in en laat Angelslo komen tot aan de middellijn. Angelslo krijgt al in de 3e minuut een 100% kans maar Ali Arslan schiet over. Ook VVAK krijgt een grote kans in de 6e minuut maar ook deze wordt gemist. Angelslo wil tempo spelen maar VVAK verdedigt prima en kan goed mee. In de 14e minuut krijgt VVAK een strafschop van Scheidsrechter Ebeltjes na een overtreding op de achterlijn maar Keeper Brands tikt de bal geweldig uit de hoek. Toch komt VVAK op voorsprong als Erik Sieders vanaf rechts voorzet en Arjan Spang vrij voor de keeper binnenschiet. SC Angelslo krijgt daarna veel kansen op de gelijkmaker en die komt in de 43e minuut als Dragan Sladakovic na een overtreding op 20 meter de bal prachtig in de rechter bovenhoek schiet. Na de rust zet SC Angelslo een tandje bij en VVAK kan alleen maar verdedigen. In de 49e minuut komt Angelslo op voorsprong als Dragan Sladakovic voorzet en Ali Arslan beheerst afrond. (1-2) VVAK geeft nog niet op en krijgt ook nog kans op de gelijkmaker maar doelman Jarno Brands laat zich niet verrassen. De wedstrijd wordt beslist als VVAK wil wegwerken, maar als de bal bij Gezim Luli komt op de 16 meterlijn schiet hij hard binnen en komt de eindstand op 1-3. Een terechte maar moeilijke overwinning voor SC Angelslo tegen een hardwerkend en sportief VVAK.

Tekst: Wietze de Jong.   

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord