Zwartem. Boys vrouwen 2 hard onderuit, vrouwen 1 neemt de volle buit!

Oefenwedstrijd tegen DSC’65 voor Vrouwen 2 Zwartem. Boys
13 maart 2018
Hoogeveen zaterdag doet goede zaken tegen FDS
18 maart 2018

Zwartem. Boys vrouwen 2 hard onderuit, vrouwen 1 neemt de volle buit!

Vandaag, 10 maart 2018, stonden er twee wedstrijden op het programma voor de vrouwenafdeling van Zwartemeerse boys. Vrouwen 2 mocht op bezoek bij het hooggeklaseerde Nieuw-Balinge, terwijl Vrouwen 1 bezoek kreeg van DVC’59 waar ze dit seizoen al een spannende wedstrijd tegen hadden gespeeld.

Voor Vrouwen 2 was er weinig eer te behalen tegen Nieuw-Balinge. Stuk voor stuk waren deze dames beter dan ons, en op een enkel kansje van ons na was speelde het spel zich vooral op de eigen helft af. Het strijdplan om de eerste goal zo lang mogelijk uit te stellen ging na 10 seconden in rook op toen Bonita de bal al uit het netje kon halen. Dit werd een zware middag. Met rust stond het dan ook 7-0, en na 90 minuten zelfs 12-0. Voor Nieuw-Balinge was er goed nieuws, want door het verlies van HZVV VR2 stegen ze naar de koppositie!

Zoals gezegd mocht ook Vrouwen 1 vandaag eindelijk weer het veld op. Om 14:00 werd er afgetrapt tegen de dames van DVC. Dit was de eerste wedstrijd onder de leiding van de nieuwe trainer Jos. Voorafgaand aan de wedstrijd een goede teambespreking gehad en iedereen wist dus wat er verwacht werd. Ook het mooie weertje droeg bij aan een lekkere voetbalmiddag.

4e min. Goede aanval van Emma naar Leonie. Helaas stuit de bal op de keeper.

8e minuut DVC onderschept de bal. Goede aanval van hun kant maar onze keeper Bo staat goed op te letten en verricht een mooie redding.

17e minuut pass van Liz op Leonie iets te hard maar de keeper grijpt naast, Leonie legt hem terug naar Martine maar helaas iets te zacht en een speelster van DVC haalt de bal van de achterlijn.

30e minuut goede corner van Liz. Maar ook deze wordt jammer genoeg niet benut.

33e minuut goede aanval over de rechterflank Leonie speelt de bal mooi naar Emma maar die komt net een stapje te kort.

40 minuut de bal komt bij Lisanne die denkt niet na en haalt goed uit! De keeper tikt hem net uit het doel maar het was Manon die goed oplette en in de rebound de 1-0 intikte! Top dames! Zo doorgaan!

43e minuut aanval van DVC over de rechterflank maar ook deze bal is voor onze keeper!

Pauze!!

55e minuut 2-0 Leonie

57e minuut overtreding. Daarop volgt een mooie vrije bal van Liz die net door de keeper van DVC over het doel wordt getikt

75e minuut mooie aanval via Cathy en Michelle op Leonie maar die slaagt er niet in om de bal tussen de palen te krijgen.

70e minuut mooie afstand schot van Leonie, hoppa 3-0!

76e minuut; we krijgen de bal niet weg uit de verdediging en komt bij een speelster van DVC terecht die krijgt te veel ruimte haalt uit en weet vrij makkelijk het doel te vinden. 3-1

De puf is er een beetje uit bij beide teams en dat valt te zien aan het spelbeeld.

85e minuut, mooie corner van Liz die Sharyn perfect met haar hoofd in het doel kopt! 4-1

Einde wedstrijd! De 3 punten zijn op Zwartemeer gebleven! Top Gefeliciteerd! nu weer opladen voor volgende week! Want dan staat de wedstrijd tegen KSC op het programma. Maandag speelt Vrouwen 2 een oefenwedstrijd tegen DSC’59.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord