Hoogeveen zaterdag doet goede zaken tegen FDS

Zwartem. Boys vrouwen 2 hard onderuit, vrouwen 1 neemt de volle buit!
13 maart 2018
VVOG houdt 3 punten in ijskoud Harderwijk tegen ACV
18 maart 2018

Hoogeveen zaterdag doet goede zaken tegen FDS

Eerder dit seizoen won Hoogeveen met 11-0 van FDS, maar dat betekende niet dat Hoogeveen de tegenstander in de return onderschatte. Zeker omdat de omstandigheden, een slecht veld en een straffe wind, niet meezaten. Hoogeveen kon zich in de titelrace ook geen fout permitteren en bleef zaterdag bij de les en won met 1-4.

Hoogeveen is na de winterstop uitstekend bezig en laat zien dat het ook zonder Guido ten Cate de wedstrijden gewoon kan winnen. Ten Cate wacht op een liesoperatie en is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld. Net als de voorgaande weken werd hij vervangen door Jan Benjamins, die natuurlijk een totaal ander type is. Zaterdag bewees hij echter weer, ondanks een versleten knie, van grote waarde te zijn.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/winst-bij-fds/

Hoogeveen TV – samenvatting FDS – Hoogeveen zaterdag (17-03-2018)

Reactie Patrick Hasebos (FDS)

Reactie Eduard Kobes (vv Hoogeveen)

Foto: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord