Protos thuis onderuit tegen Schoonebeek

VVOG houdt 3 punten in ijskoud Harderwijk tegen ACV
18 maart 2018
SC Lutten en OZC naar ijskoud gelijkspel
18 maart 2018

Protos thuis onderuit tegen Schoonebeek

In een gelijk opgaande wedstrijd maakte Schoonebeek optimaal gebruik van enkele onachtzaamheden in de Protos-verdediging, 1-3.
Na een kwartier spelen werkte Protos de bal enkele malen slordig weg, uiteindelijk belandde deze bij Schoonebeker Kevin Poker die van dichtbij kon binnenschieten, 0-1. Kort erop wist Rik Meijerink de bal bij de cornervlag te veroveren en strak voor te geven waar Michel Overweg de Schoonebeker keeper zijn inzet tot corner zag werken. Protos kreeg daarna meerdere kleine kansen maar kwam niet tot scoren. Na rust kreeg Schoonebeek na 2 minuten een corner waarbij Kevin Poker alle tijd kreeg om aan te nemen en ongehinderd kon binnenschieten, 0-2. In de 65ste minuut wist Michel Overweg de bal mee te geven aan Rik Meijerink, diens inzet verdween echter voorlangs het doel. 5 Minuten later was het aan de andere kant wel raak, Schoonebeek counterde er snel uit waardoor er 2 spelers op Protos doelman Tim Bakker aankwamen, deze wist nog ten koste van een corner. De corner werd simpel binnengewerkt door Ralph Levelink, 0-3. Protos zette daarna nogmaals aan en al snel wist Bram Mittendorff een voorzet van Robin Soppe te verzilveren, 1-3. Ondanks dat er nog enkele goede kansen ontstonden voor het Schoonebeker doel vielen er geen doelpunten meer.
Volgende week krijgt Protos Valther Boys op bezoek.

Tekst: Gert Plas (vv Protos)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord