SVV’04  – EMMS  eindigt in Remise

Schoonebeek op karakter naar winst tegen Protos
19 maart 2018
Erica ’86 3 wint bij Elim 3
19 maart 2018

SVV’04  – EMMS  eindigt in Remise

De wedstrijd SVV’04 tegen EMMS kende  op deze  koude en winderige  zondagmiddag geen winnaar.  Het werd  een 1:1 gelijkspel door doelpunten van Jord Anbergen namens EMMS,  en Arjen Kocks maakte de gelijkmaker voor  SVV’04,  Hiermede kreeg SVV’04 vanmiddag  te weinig gezien het vertoonde spel.

In Schoonebeek was  de grasmat bevroren en  dus niet bespeelbaar dit weekend, en dus werd in overleg en op  verzoek van SVV’04 besloten deze wedstrijd op het kunstgrasveld van EMMS op sportpark “ de Kei “ af te werken.

Het was voor de spelers van SVV’04  tevens een weerzien met trainer Johan Oldekamp die afgelopen 2 seizoenen  als  hoofdtrainer bij  SVV’04 heeft gewerkt.

Het was SVV’04 dat  het initiatief nam in de 1e helft en de verdediging van EMMS ver terug drong op eigen helft, en  ondanks diverse doelpogingen niet op voorsprong wist te komen.

Anne de Jonge  van SVV’04 was nog het dichtst bij de openingstreffer,  maar de doelman van EMMS wist met een katachtige beweging de kopbal tot corner te verwerken.

Na een half uur spelen komt  dan toch EMMS onverwachts op voorsprong, dit  werd ingeleid na slordig balverlies voorin bij SVV’04, de bal wordt onderschept door de verdediging  van EMMS en naar voren geschoten . De bal valt gedreven door de  harde wind net achter de verdediging van SVV’04, en het was Jord Anbergen die er als de kippen bij was en  doelman Dennis Bos met een fraaie lopbal wist te verschalken.

SVV’04 was door deze goal even van slag, en het was EMMS dat probeerde om nog voor de rust de 2-0 te maken.

Na de rust een gretig naar de gelijkmaker zoekend SVV’04, die met veel snelheid in het spel de verdediging van EMMS bestookte, dit leidde uiteindelijk naar de verdiende gelijkmaker die werd binnen geschoten door Arjen Kocks.

Het publiek werd opgewarmd door het aantrekkelijke spel dat door beide ploegen, op de grasmat  werd gelegd.

Het bleef echter bij de 1-1 waar uiteindelijk beide ploegen tevreden mee waren, echter het in grote getale meegereisde Schoonebeker publiek vond dat over de hele wedstrijd gezien SVV’04 het meeste recht op de 3 punten had.

Maar helaas werd slechts 1 punt bijgeschreven aan het saldo van beide ploegen, die beide lekker meedoen bovenin de 3e klasse C.

Opstelling SVV’04:

1) Dennis Bos, 2) Mathijs Landman, 3) Michel Kerkdijk, 4) Joost Thielle ( Jarno Gerrits), 5) Martijn Scherpen, 6) Gerbrand Schoemakers, 7) Harmen Stuiver, 8) Frank Schoemakers 9) Anne de Jonge (Jessie Rotmensen)  10) Bart Moes  ( Rick Piek) 11) Arjen Kocks

Tekst: Gerrit Kerkdijk (SVV 04)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord