Hoogeveen zaterdag koploper na winst tegen OZC

ZZVV maakt gehakt van SCN
25 maart 2018
VCG maatje te klein voor Koploper SC Angelslo
25 maart 2018

Hoogeveen zaterdag koploper na winst tegen OZC

Hoogeveen zaterdag heeft in de thuiswedstrijd tegen OZC uitstekende zaken gedaan. Na een moeizame wedstrijd won de ploeg van trainer Edward Sabandar uiteindelijk nog met 3-0. Lutten verloor van Tonego, waardoor Hoogeveen zich de nieuwe koploper mag noemen van de derde klasse.

Een knappe prestatie aangezien men immers promovendus is. De eindfase van de competitie belooft bloedstollend te worden aangezien ook LTC, Tonego, Hardenberg’85 en Lutten nog volop meedoen. Van dit viertal treft Hoogeveen LTC, Tonego en Lutten nog. Alle drie in een thuiswedstrijd.
De ploeg zelf lijkt er ook volop in te geloven. Conditioneel is het momenteel dik in orde en als het voetballend even niet loopt, gooit men er een forse dosis strijdlust tegenaan. Zaterdag was dat tegen OZC ook het geval en uiteindelijk gaf dat de doorslag.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/hoogeveen-zaterdag-koploper/

Foto’s: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord