VCG maatje te klein voor Koploper SC Angelslo

Hoogeveen zaterdag koploper na winst tegen OZC
25 maart 2018
SC Lutten kan weer niet winnen van Tonego
25 maart 2018

VCG maatje te klein voor Koploper SC Angelslo

SC Angelslo laat vanaf het begin al zien dat het de betere ploeg is maar toch is het VCG dat de 1e kans krijgt in het begin van de wedstrijd maar Doelman Jarno Brands staat op de goede plek. Angelslo krijgt in de 10e minuut ook een grote kans maar Danny Oosterdijk schiet recht op de keeper. SC Angelslo wil voetballen maar VCG speelt hard met veel overtredingen en lange ballen naar voren. In de 26e minuut is het eindelijk raak voor Angelslo als Rick Zondag met een prachtig lobje de 0-1 binnen legt na een steekpass van Giovanni Akgün. VCG verdedigt met man en macht en na balverlies achterin schiet Gezim Luli hard de 0-2 binnen op aangeven van Ali Arslan.

De 2e helft begint VCG beter en krijgt ook kansen op de aansluitingstreffer maar deze worden niet benut. SC Angelslo wil de wedstrijd beslissen en gaat tempo spelen wat resulteert in diverse kansen. In de 78e minuut kan Danny Oosterdijk de wedstrijd beslissen als hij de bal van Rick Zondag krijgt maar hij schiet voorlangs. In de 80e minuut wordt de wedstrijd toch beslist als Ronny Mulder voorzet vanaf de rechterflank en Oosterdijk alsnog de 0-3 binnenschiet. Volgende week ontvangt de SC Angelslo thuis Damacota die op dit moment op de 11e plaats staan in de 5e klasse E.

Tekst :Wietze de Jong
Foto: Hester Nauta

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord