Hoogeveen loopt schade op in Groningen

Op bezoek bij SVV ’04
25 maart 2018
Titan revancheert zich met verdiende uitzege tegen Schoonebeek
26 maart 2018

Hoogeveen loopt schade op in Groningen

Hoogeveen heeft niet weten te winnen van GRC, waardoor de achterstand op Alcides tot 5 punten is gegroeid, waarbij Hoogeveen nog wel 2 wedstrijden moet inhalen. Het puntverlies was niet nodig geweest, omdat Hoogeveen veel kansen liet liggen en de tegendoelpunten onnodig werden weggegeven. Daarnaast had Hoogeveen de pech, dat scheidsrechter Karacaoglan te weinig optrad tegen een aantal grove overtredingen van GRC spelers. Maar zoals gezegd, zelf verdedigend fouten maken en de kansen niet benutten heeft Hoogeveen aan zichzelf te wijten.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/opnieuw-averij-in-titelrace/

Foto’s: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord