SVV’04 vergeet  te scoren tegen HODO

FC Klazienaveen 5 verslaat Erica op weg naar titel
26 maart 2018
Top ‘Beltona Topscorer van de regio’ scoort er op los!
26 maart 2018

SVV’04 vergeet  te scoren tegen HODO

SVV’04 had vanmiddag kans om bij een goede uitslag een sprong te maken op de ranglijst door te winnen bij het laag geklasseerde HODO, het had vanmiddag zomaar een grote uitslag kunnen worden voor SVV’04 ware het niet dat

vanmiddag de paal,  en de lat en uitblinker doelman Marcel Pol van HODO in de weg stonden, en zo leed SVV’04 deze middag duur puntenverlies, en ook HODO schoot niet veel op met dit gelijkspel.

Trainer Arthur van de Veen had zijn ploeg vooraf gewaarschuwd voor onderschatting, en  de spelers begonnen dan ook goed en zeer gemotiveerd aan de wedstrijd en creëerden in deze wedstrijd veel uitgespeelde kansen.

HODO kreeg ook in de 1e helft een aantal goede kansen om op voorsprong te komen, echter het vizier van de spitsen van HODO stonden ook niet op scherp.

Naar mate de wedstrijd vorderde nam ook de spanning bij de spelers van SVV’04 toe  om te moeten scoren en dat vond zijn weerslag in het vertoonde spel en de afwerking voor het doel.

De supporters van SVV’04 vreesden dat het al oude gezegde “ als je zelf vergeet te scoren komt de tegenstander op voorsprong”  bewaarheid zou worden.

HODO was nog wel een aantal keren gevaarlijk dichtbij een doelpunt

Trainer Arthur van de Veen bracht na 60 minuten spelen nog een extra spits in, om de druk verder op te voeren een doelpunt te forceren

A-junior Jessie Rotmensen  kwam nog wel een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Marcel Pol, maar ook  hij wist vanmiddag niet te scoren vanmiddag.

Doelman Marcel Pol  van HODO was vanmiddag de  “man of the match“  vanwege zijn vele schitterende en spectaculaire reddingen.

Aanstaande zondag   speelt SVV’04 een thuiswedstrijd en wacht de derby tegen vv Dalen, beide teams kennen elkaar nog van vorig seizoen, en we hopen net als vorig seizoen op een leuke wedstrijd.

 

Tekst: Gerrit Kerkdijk
Foto’s: Hodo

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord