Hoogeveen futsal  pakt koppositie terug

Prent Dorpentoernooi van start met 3e editie
29 maart 2018
Hoogeveen zaterdag verspeelt koppositie na offday
1 april 2018

Hoogeveen futsal  pakt koppositie terug

Hoogeveen heeft woensdagvond uitstekende zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. In eigen huis trad het zonder Linthorst, die uit voorzorg aan de kant bleef, aan tegen het stugge Waterpoort Boys. Het feit dat de gasten uit Sneek de minst gepasseerde defensie uit de hoofdklasse H hadden gaf op voorhand al aan dat het geen makkelijke avond zou worden. Met de teruggekeerde Wim Bos in de gelederen won Hoogeveen uiteindelijk relatief eenvoudig met 8-3.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/futsal-op-titelkoers/

Foto: Rob Klooster

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord