SC Angelslo maatje te groot voor Damacota

Hoogeveen zaterdag verspeelt koppositie na offday
1 april 2018
NKVV & sv. Mussel houden het bij 0-0
1 april 2018

SC Angelslo maatje te groot voor Damacota

Angelslo begint gretig aan de wedstrijd met goed combinatievoetbal en hoog tempo. Damacota verdedigt goed en de jonge ploeg van Trainer Postma laat zien dat het wil voetballen en gaat goed mee in de beginfase en krijgt ook kleine kansjes. SC Angelslo laat zien dat het koploper is en speelt de bal makkelijk rond en in de 22e minuut is het raak als Danny Oosterdijk de 1-0 binnenschiet op aangeven van Gezim Luli. Damacota kan niet meer mee met SC Angelslo en speelt lange ballen naar voren in de hoop dat deze een keer goed vallen voor spits Molema. In de 30e minuut wordt het 2-0 voor Angelslo als Gezim Luli prachtig binnen kopt op een voorzet van Dragan Sladakovic. Damacota heeft het moeilijk en door een foutje in de verdediging komt Dragan Sladakovic alleen voor Keeper Nick Stuut en hij schiet beheerst de 3-0 binnen. In het  begin van de  2e helft krijgt SC Angelslo veel kansen maar deze worden niet benut. In de 67e minuut is het wel raak als Danny Oosterdijk de 4-0 binnenschiet op een prachtige voorzet van Giovanni Akgün. In de 84e minuut krijgt SC Angelslo nog een strafschop maar deze wordt goed gekeerd door Keeper Stuut. In de 86e minuut wordt Jordi Slagter van Damacota wegens natrappen nog met rood van het veld gestuurd door Scheidsrechter de Vries die trouwens een uitstekende wedstrijd floot ! Trainers Andrè Steenhuis en Stephan ter Beek waren zeer tevreden over het spel van SC Angelslo. Volgende week komt Wildervank op bezoek en gaat de strijd om het kampioenschap verder in de 5e Klasse E.

Tekst & foto: Wietze de Jong (Sc. Angelslo)

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord