ZZVV verspeelt voorsprong tegen Lutten en gaat puntloos naar huis

Fotoreportage SV OSS ’20 – Meerssen
4 april 2018
Schoonebeek boekt verdiende overwinning op DSC’65
7 april 2018

ZZVV verspeelt voorsprong tegen Lutten en gaat puntloos naar huis

ZZVV heeft geen punten kunnen pakken bij het hooggeplaatste Lutten. Een puntendeling leek een logische uitkomst van een wedstrijd waarin ZZVV in de eerste helft de bovenliggende partij was en de thuisploeg na rust de overhand had. Vijf minuten voor tijd schoot Frank Altena zijn ploeg echter naar de overwinning: 3-2.

Nadat er al een aantal goede kansen was gemist, kopte Janou van Veen na een goed kwartier de 1-0 voor ZZVV tegen de touwen uit een corner van Matthijs Capellen. Toen Kevin Vos enkele minuten later de voorsprong verdubbelde uit een strafschop, Bram Otten werd onderuit gehaald door doelman Lars Mulder, zat de ploeg helemaal op rozen. Het verzuimde de voorsprong echter uit te bouwen en zag Ronald Kosse uit het niets de aansluitingstreffer maken in de laatste seconde voor rust.

De thee deed de thuisploeg goed want het speelde na rust met veel meer drive in voorwaartse richting. Nick Lamberink maakte al snel de gelijkmaker en daarna miste de ploeg vooral wat kopkansen. Vijf minuten voor tijd kreeg ook Lutten een strafschop na een overtreding van Capellen. Frank Altena benutte het buitenkansje en schoot Lutten naar de overwinning. Heel ZZVV schreeuwde in de slotminuut, na een harde overtreding op Janou van Veen op de rand van de zestien, om een laatste kans om aan te mogen leggen voor een gelijkspel. Er werd echter een doeltrap gegeven waarna al snel het fluitsignaal klonk. Zaterdag is er een nieuwe kans voor ZZVV. Dan treft het op eigen veld het wisselvallige FDS.

Opstelling ZZVV: Blanken; Dijkstra (86. Ter Wal), Schinkel, Reinink, Vos (46. Mulder), Uiterwijk Winkel; Capellen, Bosscher (86. Van den Boomen), Hartman; Van Veen, Otten.

Tekst: Aljan Wassens (ZZVV)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord