Protos wint van HOC

Schoonebeek boekt verdiende overwinning op DSC’65
7 april 2018
Hoogeveen futsal stelt titel veilig tegen Drs. Vijfje
7 april 2018

Protos wint van HOC

Voetballend ontliepen de teams elkaar niet veel maar de verdediging van Protos gaf geen kansen weg daar waar HOC minder solide verdedigde, eindstand 3-1.
Na een kwartier spelen kwam HOC op voorsprong, Gert Jan Schipper tikte de bal achter zijn standbeen langs over de Protos doellijn, 0-1. Daarna speelde het spel zich vooral op het middenveld af totdat plotsklaps Protos speler Dennis Spang na dik een half uur spelen met een afstandsschot de HOC keeper verraste en de gelijkmaker scoorde, 1-1. In de 35ste minuut pikte Robin Soppe een terugspeelbal op om daarna HOC keeper  Martijn Gordt voorbij te lopen en de 2-1 te scoren. Bij HOC verdween na deze 2 snel op elkaar volgende treffers het geloof in een goede afloop. Protos had verdedigend de zaken goed op orde en kreeg zelf meerdere kleine kansjes. In de 70ste bepaalde Bram Mittendorff de eindstand door een vrije trap van Rik Meijerink bij de 1ste paal binnen te koppen, 3-1.
Komende zondag gaat Protos bij Witteveen op bezoek.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord