Protos komt net tekort bij Witteveense Boys

NKVV en Erica ’86 delen de punten
8 april 2018
Hoogeveen ruim langs FC Assen
8 april 2018

Protos komt net tekort bij Witteveense Boys

Beide teams verdedigden stug maar aanvallend was Witteveense Boys net even wat feller, 2-1.
Combineren op het middenveld leverde aan beide zijden geen kansen op daarom, werd er veel de lange bal gehanteerd maar ook  dan wist de verdediging de bal te onderscheppen voordat het gevaarlijk werd. Na een half uur spelen was het Protosspeler Hessel Doek die 2 man wist te omspelen maar zijn schot verdween strak langs de buitenzijde van de paal. 10 Minuten later was het Robin Soppe die op het middenveld de bal oppikte, 2 verdedigers uitspeelde om daarna ook langs de voor Protos verkeerde zijde van de paal te schieten. Witteveense Boys werd pas na 50 minuten spelen gevaarlijk, na een snelle uitval werd een voorzet door Niels de Weerd gemist. Een kwartier voor het einde werd er door 2 Protosspelers het duel aangegaan met Sander Voortman, deze rolde van de benen maar ging er daarna wel met de bal vandoor en worstelde zich voor het duel om daarna geplaatst de bal in de verste hoek te schieten, 1-0. 2 Minuten later werd Protos doelman Tim Bakker met een afstandschot verrast maar de bal verdween via onderkant lat en doellijn het veld weer in. 5 Minuten voor het eindsignaal legde Daan Dekker de bal voorbij het doel op de achterlijn waar Rik Meijerink deze oppikte en strak in de voeten van de voor het doel vrijstaande Bram Mittendorff schoot die daarna eenvoudig de 1-1 scoorde. Protos zette daarna nog eens aan maar het was Witteveense Boys’87 dat met een snelle uitval en net even feller het duel aangaan in de laatste minuut wist te scoren, 2-1.

Donderdag gaat Protos bij Bargeres op bezoek.

Tekst: Gert Plas (vv Protos)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord