SC Angelslo pas in slotfase over Wildervank heen 

Hoogeveen ruim langs FC Assen
8 april 2018
SVV’04 op eigen veld ten onder tegen CEC
10 april 2018

SC Angelslo pas in slotfase over Wildervank heen 

Beide ploegen beginnen goed aan de wedstrijd en Wildervank kan prima mee. SC Angelslo zet gelijk druk op de verdediging wat resulteert in diverse kansen maar, deze worden allemaal gemist. Wildervank speelt aardig en krijgt ook hier en daar een kans maar, de teller blijft op 0-0 in een teleurstellende 1e helft. Na de thee probeert SC Angelslo een tandje bij te zetten maar Wildervank verdedigt goed. In de 50e minuut komt Wildervank zelfs op voorsprong als Aielko Folkers de bal hoog in het doel schiet na een fout in de verdediging van Angelslo.(0-1) Dan kantelt de wedstrijd en SC Angelslo geeft gas en in de 56e is het Danny Oosterdijk die de 1-1 binnenschiet. In de 65e minuut krijgt Keeper Jesse Bleeker rood na het neerhalen van een doorgebroken speler. Wildervank kan alleen maar lange ballen meer spelen en verdedigen. Vele kansen worden niet benut door SC Angelslo die onder hun niveau speelden. Wildervank neemt genoegen met een puntje maar Angelslo pompt alle ballen naar voren en wil winnen. In de 95e minuut is het dan eindelijk raak voor SC Angelslo als Rick Zondag de bal prachtig achter het standbeen het doel in schuift. Danny Oosterdijk moet in de 96e minuut ook nog vertrekken met een rode kaart als hij een harde overtreding maakt. Al met al een matige wedstrijd van SC Angelslo maar een belangrijke overwinning.

Tekst & foto: Wietze de Jong (sc. Angelslo)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord